Opdrachtgevers

Sproet Casting is een nieuw castingbureau voor kinderen en jongeren ™ 25 jaar. 

Ons team heeft samen meer dan 20 jaar ervaring in de film en televisie industrie en samen verzorgen we castings, casting advies, spel- en stemcoaching en workshops

Sproet Casting heeft tijdens het casting proces de focus op de connectie tussen het kind, het verhaal en de maker zonder de talentontwikkeling van het kind uit het zicht te verliezen.

In het verleden zijn we, los van het casting en set werk voor commercials zoals die van Playstation 4, Lego, Calvé, Pijnenburg, Scapino, BAM Infra, KPN, Koopmans, KWF, NUON, Centraal Beheer, Rabobank, Jumbo, Eneco, Bond voor Verzekeraars en Albert Heijn, ook verantwoordelijk geweest voor de casting en/of de spelcoaching van de kinderen in projecten zoals Moeder Maffia, Soof 3, Hotel Sinestra, Zenith 2, Kabam, Buiten is het feest, Rudy’s grote kerstshow, Random Shit, Citroenstraat, Rundfunk: WachterJachter, 7 kleine criminelen, Bloed Zweet en Tranen, de Luizenmoeder 1+2, De Boskampies en vele anderen.

De casting aanpak bij Sproet is persoonlijk en  ongedwongen waardoor er snel een ontspannen sfeer ontstaat. Wij vinden het belangrijk dat het talent zich op zijn/haar/hun gemak voelt en idealiter met een gevoel van trots bij ons wegloopt. Onze casting directors hebben allen een zeer brede achtergrond en ruime ervaring in de film en tv industrie. Hierdoor weten zij als geen ander hoe ze een geschreven karakter (tijdens een casting maar ook op set) tot leven kunnen brengen in het kind. Omdat wij jonge acteurs vaak van kind tot volwassene zien opgroeien ervaren we het als een meerwaarde voor het casting proces om door te blijven casten tot 25 jaar oud.

Bij het casten van een kind spelen meerdere factoren maar van casting aanvraag tot op de set staan wij voor een heldere en open communicatie waarin het belang van het kind samen gaat met die van de productie.

Door deze stevige basis kunnen we waar nodig snel werken en blijft de casting voor welk project dan ook een toffe ervaring voor het talent.

 We horen graag van je! 

Hartelijke groeten,

Team Sproet!