Welkom bij Sproet

waar anders zijn de norm is.

Bij Sproet kijken we naar wie jij bent en wat je wilt zijn. Wij geloven namelijk dat iedereen uniek is en zijn/haar/hun eigen kracht heeft. Onze kracht ligt hem in onze jarenlange ervaring en de connectie die we met het talent(jullie dus) en het verhaal (de film) weten te maken. Het verhaal is de basis voor onze zoektocht naar jullie, de leukste kinderen en jong volwassenen van de wereld!!

Tijdens een casting ben je dikwijls met nog iemand anders, los van ons natuurlijk. Dit is zodat je van elkaar kan leren maar ook de spanning van zo’n casting samen een beetje kan delen. Want castings zijn vaak erg spannend en zelfs als je ouder bent kan je soms super zenuwachtig zijn of opeens denken; oh nee ik ken m’n tekst helemaal niet. Maar dat is helemaal niet erg 😉 Wij zijn namelijk niet op zoek naar iemand die de tekst perfect kan opzeggen, wij zijn op zoek naar jou!

SCHRIJF JE IN Wij houden van eigenzinnige stoute kinderen en bijna- volwassenen, van brave lieverds, dromers en doeners, tot verlegen slakken en schreeuwerige systeem brekers. Wij casten op persoonlijke wijze en omdat we in de loop der jaren hebben gemerkt dat we kinderen dikwijls van klein tot groot meemaken casten wij tot 25 jaar. Bij Sproet is iedereen welkom, ongeacht waar je vandaan komt of hoe je er uit ziet.

Hopelijk tot snel!

Liefs

Team Sproet